Pekaar & Partners

PEKAAR & PARTNERS
De accountants en belastingadviseurs van Pekaar & Partners vormen een uiterst professioneel en betrouwbaar team voor al uw voorkomende financiële zaken en bedrijfseconomische activiteiten. Vanzelfsprekend behoren de traditionele werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het inrichten of verzorgen van uw administratie, het samenstellen van jaarstukken of tussentijdse verslagen tot ons werkgebied.

BHV CURSUS
Bhv-Specialist.nl heeft voor Pekaar & Partners de BHV Herhalingscursus aangeboden in een mixgroep te Goes. De inschrijving heeft online via de website plaatsgevonden.

BEHEERMODULE
Nedbase ICT gaat voor Bhv-Specialist.nl een beheermodule ontwerpen die de geldigheidsduur van diploma's en certificaten gaat bewaken. De cursist ontvangt ruim vooraf een herinneringsmail, gaat via een log-in naar het beheer op onze website en kiest zelf de cursusdatum en locatie. Per omgaande ontvangt de klant een uitnodiging per e-mail. Uiteraard kan er altijd gewisseld worden van datum.Zelfs de namenlijsten van Bhv-Specialist.nl worden automatisch gegenereerd. Een forse verlichting van de administratieve werkzaamheden. Veelzijdige vakmensen bij Nedbase ICT.