EVAC CHAIR

Afbeelding EVAC CHAIR

EVAC CHAIR

MK4 uitvoering | Maximum draaggewicht 180 kg

€ 795,00 exclusief BTW en verzendkosten

Evac Chair is een evacuatie stoel waarmee men de trap kan afdalen. Zo kunnen niet zelfredzame personen in veiligheid worden gebracht bij een calamiteit. In elk gebouw met trappen heeft men in een noodsituatie veel gemak van een Evac Chair.

EVAC CHAIR MECHANISME
De Evac Chair heeft onderaan 2 glijriemen die over de treden van de trap glijden. Een vertraging (rem) zorgt ervoor dat de snelheid beheersbaar blijft. De bediener - begeleider hoeft niet sterk te zijn om trappen af te dalen met de Evac Chair.

EVAC CHAIR VEILIGHEID
De persoon in de Evac Chair kan niet uit de stoel vallen, een veiligheidsriem voorkomt dat. Ook is er een hoofdband met klitteband waarmee het hoofd gefixeerd kan worden aan de hoofdsteun.

EVAC CHAIR BEDIENING
De bediening van de Evac Chair is eenvoudig. De bediener heeft een grote verantwoordelijkheid, u kunt de evacuatiestoel niet loslaten tijdens de afdaling. Wij adviseren toekomstige bedieners te instrueren in het bedienen van de Evac Chair.

EVAC CHAIR ROLSTOEL
Evac Chair heeft een inklapbaar onderstel met 2 zwenkwielen. Tijdens de horizontale verplaatsing naar bijv. de trap of verzamelplaats functioneert de Evac Chair als een rolstoel.

EVAC CHAIR OPBERGEN
Evac Chair is geheel inklapbaar en hangt als een compact pakket aan de wand. Met een enkele handeling maakt u de evacuatie stoel inzetgereed.

EVAC CHAIR COMPLEET GELEVERD
Evac Chair wordt geleverd inclusief Afdekhoes, Ophangbeugels en Pictogrambord.

EVAC CHAIR UITVOERINGEN
Het hierboven afgebeelde model is het type MK4. Er is ook een model met draagbeugels, er is dan wel een extra bediener nodig. Ook is er een afsluitbare kast verkrijgbaar in Evac Chair kleuren waarin de Evac Chair opgeborgen kan worden. Graag verstrekken we u meer informatie via telefoonnummer 0113-228802.

Maximum draaggewicht 180 kg

Bestellen