Basis Verbandkoffer BHV

Verbandkoffer BHV

EHBO Koffer BHV bevat eerste hulp materialen die bedrijfshulpverleners bij een ongeval kunnen gebruiken. Aan het goedkeuringspictogram van het Oranje Kruis kunt u zien dat de verbandkoffer voldoet aan wettelijke voorschriften. Bhv-ers leren tijdens bhv cursus hoe de verschillende ehbo materialen toegepast moeten worden. Een verbandkoffer mag eigenlijk in géén enkel gezin ontbreken, u staat nooit met lege handen met de ehbo koffer bhv.

Wij adviseren de verbandkoffer op een duidelijk zichtbare plaats aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde wandbeugel. Het is mogelijk een verzegeling op de verbandkoffer aan te brengen, op deze wijze kunt u éénvoudig controleren of de verbandkoffer is opengemaakt. De uiterste houdbaarheiddatum staat op de koffer vermeld, daarna zijn de ehbo materialen mogelijk niet meer steriel. U hoeft niet steeds een nieuwe verbandkoffer aan te schaffen, Bhv-Specialist.nl levert navulsets.

De inhoud van de verbandkoffer voldoet bijna altijd voor alle bedrijven. Soms zijn specifieke risico's waardoor de basis inhoud niet voldoet. Bhv-Specialist.nl levert ook uw ehbo koffer op maat, de gehele inhoud is dan afgestemd op de bedrijfsrisico's. 

Vragen zijn altijd welkom! Vul het contactformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.