E-learning BHV

e-learning bhv, cursus op uw pc, praktijkdag bhv, inloggen academy, cursus bhv in 1 dag

E-LEARNING BHV
Nu starten met de theorie van uw Bhv Cursus, dat kan met E-learning Bhv op uw eigen pc. U doorloopt een aantrekkelijk en interactief lesprogramma met opdrachten en filmpjes. Na de theorie kunt u kiezen uit een proefexamen om uw kennis te testen. Voldoende? Dan bent u klaar voor het online Bhv Examen. De uitslag krijgt u meteen na afloop. Voldoende vragen goed beantwoord... Gefeliciteerd! U bent nu klaar voor de Praktijkdag Bhv.

PRAKTIJKDAG BHV
De praktijkdag Bhv bieden wij alleen in-company aan, er is een variant voor herhalers en beginners. Beginners volgen de cursus Bhv in 1 dag, hier leren zij de praktijkvaardigheden die een bedrijfshulpverlener moet beheersen. Voor de herhalers hebben wij de cursus Bhv 1 dagdeel. Op deze wijze voldoet u als werkgever aan uw Arbo verplichtingen en is het werkverzuim minimaal.

CURSUS OP UW PC
Elke moderne pc met geluid is geschikt voor E-learning Bhv. Er gelden géén specifieke systeemeisen, ook niet voor het afspelen van de filmpjes. Ook hoeft u niets op uw pc te installeren, een internetverbinding is voldoende. Inloggen verloopt via deze pagina, zie het inloggedeelte hieronder. Een beginner is gemiddeld 4 uur bezig met E-learning BHV, een herhaler gemiddeld 1,5 uur.

ACADEMY
Bedrijven kunnen de E-learning BHV module geheel look-and-feel laten maken maken met de eigen internet of intranet stijl. Zo beschikt u over een eigen BHV Academy.

Geïnteresseerd? Graag verstrekken we u meer informatie over E-learning BHV

Inloggen

Wachtwoord vergeten?