Over Bhv-Specialist.nl

bhv cursus, aed en ehbo koffer, evac chair, mobiel bhv centrum in-company

ORGANISATIE

Bhv-Specialist.nl biedt cursussen, diensten en producten aan die de veiligheid op het werk, onderweg en thuis bevorderen.

In 2006 zijn wij gestart met het aanbieden van trainingen en diensten. Sinds 2010 zijn we tevens leverancier van veiligheidsproducten met een assortiment van 850 verschillende producten waarvan ruim 90% uit voorraad leverbaar is. Door de groeiende vraag naar onze artikelen zijn we in 2012 online van start gegaan met de webshop www.betervoorbereid.nl. Wij zijn hoofdzakelijk business-to-business partner met een klantenkring van ca. 9.000 bedrijven, instellingen en non-profit organisaties. Door verhoging van het veiligheidsbewustzijn ontvangen wij steeds meer bestellingen van particulieren. Bhv-Specialist.nl is sinds 2015 gevestigd op bedrijventerrein de Poel in Goes, ons bedrijfspand beschikt o.a. over een instructieruimte van 60 m², kantine voor 32 personen, magazijn van 650 m² en een Indoor BHV Centrum met 19 oefenunits.

BHV CURSUS OP LOCATIE

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van cursus bhv in-company op locatie. Bhv-Specialist.nl beschikt hiervoor over 2 grote mobiele bhv units. Het mobiel bhv centrum parkeert bij de klant voor de deur en is voorzien van alle faciliteiten zoals blustrainers, brandmeldinstallatie, telefooncircuit enz.

De ehbo en bhv instructeurs hebben naast een hogere (onderwijs) opleiding allemaal werkervaring in de hulpverleningsbranche. Ons werkgebied is Nederland en België, de nadruk ligt op Zeeland, Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Met de huidige capaciteit kunnen dagelijks 7 trainingen verzorgd worden. Behalve ehbo- en bhv trainingen verzorgen wij ook graag uw cursus kleine blusmiddelen, cursus beheerder brandmeldinstallaties en ontruimingsoefening.

INDOOR BHV CENTRUM

Op onze bedrijfslocatie aan de Scottweg 19 te Goes beschikken we over een uniek indoor bhv centrum. In een hal van 650 m² bevinden zich 19 oefenunits met begane grond en verdiepingsvloer. Alle denkbare scenario's kunnen in het bhv centrum worden nagebootst. Elke unit is thematisch ingericht met (risico) objecten die brand of een eerste hulp letsel kunnen veroorzaken. Een greep uit de thema's: seniorenkamer, groepsruimte, kantoor, opslag gevaarlijke stoffen, horeca, machinekamer, kinderopvang, elektriciteitsruimte, installatiebedrijf enz. In het indoor bhv centrum wordt uw bhv cursus een ware beleving!

BETERVOORBEREID.NL

De verkoop van veiligheidsporducten is vanaf de start fors gestegen. In 2012 begonnen met een klein assortiment heeft u nu keuze uit 850 verschillende producten, zoals ehbo koffers, blusmiddelen, ehbo materialen, evac chairs, hesjes e.d. De voorraad van meer dan 43.000 artikelen ligt overzichtelijk opgelagen in 320 meter legboordstelling. Jaarlijks verwerken wij c.a. 6000 bestellingen uit zowel binnen- als buitenland. We hebben exportervaring naar bijna alle landen in Europa, maar ook bijv. naar Afrika, Indonesië en Brzailië. Vanzelfsprekend bieden wij bedrijven de mogelijkheid te bestellen met een betaling achteraf per factuur.

Bhv cursus in-company Zeeland Brabant keurmerk en e-learning

ERKENNING

ARBO Wet, elke BHV Cursus voldoet aan de uitgangspunten van de ARBO-wet .
NIBHV, BHV Keurmerk 'Erkend Opleidingsinstituut Bedrijfshulpverlening' .
ORANJE KRUIS, EHBO cursussen