Auto Totaal Houten

BHV CURSUS UTRECHT | HOUTEN
Auto Totaal Houten is ontstaan uit het familiebedrijf Doornenbal in Bunnik, dat zich al sinds 1980 met auto's bezig houdt. Auto Totaal Houten richt zich daarbij op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's en het onderhoud van uw auto of wagenpark. Zij hanteren een totaal concept met de ouderwetse service en kwaliteit die u van een familiebedrijf gewend bent.

BHV CURSUS
Marlies Doornenbal is via de website in contact gekomen met Bhv-Specialist.nl. Na een spontaan telefonisch gesprek volgde een offerte, die tot onze vreugde, werd omgezet in een opdracht. Er was meteen een klik, bij Auto Totaal Houten willen ze graag een praktische benadering, de mensen die er werken zijn een lange zit niet gewend.

Deze aanpak past in onze visie, een goede bedrijfshulpverlener wordt je door te oefenen, en dat kan uitstekend bij een in-company bhv training op de eigen locatie. De zaken worden bij Auto Totaal Houten serieus aangepakt, want speciaal voor de training is de zaak een dag gesloten. Dat charmeert nog meer, want een ondernemer die de deuren een dag sluit i.v.m. een veiligheidstraining kiest voor kwaliteit.

Website: Auto Totaal Houten