Groenflex Nederland

GROENFLEX
Groenflex is gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers uit Polen, Portugal, Turkije en Irak. De medewerkers van Groenflex zijn voornamelijk werkzaam in de land- en tuinbouwsector, maar ook steeds meer in de food sector en industrie.

BOUWKUNDIGE BRANDPREVENTIE
Bhv-Specialist.nl. heeft voor het Groenflex Hotel te Wateringen de bouwkundige brandpreventieve adviezen verzorgd en een 2 talig nood & ontruimingsplan geschreven. De huismeesters hebben een BHV Basiscursus gevolgd en zijn opgeleid tot Beheerder Brandmeldinstallaties. Bhv-Specialist.nl leverde een BHV Kast, brancard, ehbo koffers en portofoons.

WEBSHOP
Voor de werknemers van Groenflex heeft Bhv-Specialist.nl ruim tachtig paar veiligheidsschoenen geleverd. De verkoop van veiligheidsproducten neemt momenteel een grote vlucht. Een professionele webshop staat in de steigers en wordt door Nedbase ICT gerealiseerd.

BEHEERDER BMI
In Zeeland is Bhv-Specialist.nl beheerder brandmeldinstallaties van 3 groenflex woongebouwen, elke maand voeren we de maandelijkse test uit, zoals dit is voorgeschreven in NEN 2654-1 en 2654-2.

BHV CURSUS
Op het kantoor te Goes zijn enkele personen opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Groenflex heeft de wens om ook in Zeeland een grootschalig hotel voor buitenlandse werknemers te realiseren. Wordt dit de volgende uitdaging voor Bhv-Specialist.nl?