Sportpunt Zeeland

HERHALING BHV | BHV PLOEGLEIDER | GOES
Sportpunt Zeeland is een veelzijdig sport- en recreatiecentrum. In het complex zijn zwembaden, sporthallen, squashbanen, klimwanden, vergaderzalen, camping en een sportcafé ondergebracht. De CIOS opleiding in Goes is geheel in het Sportpunt geïntegreerd.
Een bezoek aan de website www.sportpuntzeeland.nl kunnen wij u van harte aanbevelen.

Bhv-Specialist.nl mag Sportpunt Zeeland tot 'klant van het eerste uur' rekenen. De BHV Herhaling wordt in company aangeboden. Door de omvang van het gebouw zijn de oefenmogelijkheden binnen onuitputtelijk. De bedrijfshulpverleners weten van aanpakken en handelen zeer accuraat. In 2008 heeft Bhv-Specialist.nl samen met Brandweer Goes een oefening voor BHV en Brandweer in het gebouw georganiseerd. Figuranten speelden voor publiek en maakten de chaos compleet. Het leverde leermomenten op voor alle deelnemende partijen, oefening geslaagd!

In het forse gebouwencomplex van Sportpunt Zeeland kunnen vele duizenden personen gelijktijdig aanwezig zijn. Bij een calamiteit beschikt het sport- en recreatiebedrijf over veel bedrijfshulpverleners. Het aansturen van een team BHV'ers is complex, met name de takenverdeling en prioriteitstelling. Op advies van Bhv-Specialist.nl zijn een tiental mensen opgeleid tot Ploegleider BHV .

SAFETY PRODUCTS
Bhv-Specialist.nl heeft voor de camping brandblussers in weersbestendige kasten geleverd. Voor de horeca 1 verbandkoffer Medi Multi BHV HCCP en 1 blusdeken.

Website: www.sportpuntzeeland.nl