ZLTO Roosendaal

ZLTO
ZLTO Roosendaal is een actieve afdeling met bijna 330 leden. Samen vertegenwoordigen zij zo'n 240 ondernemers in de groene ruimte.

BHV CONTRACT
Bhv-Specialist.nl heeft een meerjaren BHV contract afgesloten met ZLTO Roosendaal. In het contract worden o.a. prijsafspraken voor langere periode vastgelegd, dit geeft zekerheid voor de opdrachtgever. Bhv-Specialist.nl streeft er zoveel mogelijk naar om tariefsverhogingen te voorkomen, sterker nog, we zoeken continue naar varianten waarmee juist prijsverlagingen kunnen worden doorgevoerd.

E-LEARNING BHV
Om die reden wordt de komende tijd volop geïnvesteerd in de ontwikkeling van E-learning. Nedbase ICT te Middelburg gaat deze module realiseren, het gaat hierbij om een volledig maatwerkpakket. Het is de bedoeling om voor bedrijven een BHV Plaza op internet te creëren. Bhv-Specialist.nl heeft zich tot doel gesteld om ook de maatwerk BHV lessen via internet aan te bieden. Op deze wijze gaat de leerstof niet na één les verloren maar kunnen cursisten op elk gewenst moment de stof nog eens doornemen. De E-learning module moet medio april 2010 gereed zijn.

GROEI
De BHV bij ZLTO is overigens succesvol verlopen, andere ZLTO afdelingen hebben ook interesse getoond.