BHV Cursus Varianten

Bhv cursus varianten, wat zijn er veel mogelijkheden! Niet eenvoudig om de juiste cursus te kiezen, neem daarom gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan een deskundig advies. Waarom er zoveel aanbod is? Dat komt omdat de prestatie eisen voor bhv in bedrijven afhankelijk zijn van aard, omvang en risico's. Wij kijken welke cursus bij uw bedrijf past, daarom zijn er verschillende bhv cursus varianten.

bhv basis

BHV Cursus Basis
De BHV Basiscursus bestaat uit 2 modules, elke module duurt 1 dag. Wie slaagt voor het bhv theorie en praktijkexamen van beide modules ontvangt een bhv diploma, twee bhv certificaten en een bhv pas van het NIBHV.

bhv herhaling

BHV Cursus Herhaling
De BHV Herhalingscursus bestaat uit 2 modules, elke module duurt 1 dagdeel. Een bhv herhaling volgt u om het NIBHV bhv diploma geldig te houden, NIBHV certificaten zijn steeds 1 jaar geldig.

bhv 1 dag

BHV 1 dag
BHV 1 dag is voor beginners en is een combinatie van e-learning bhv en 1 dag praktijk. Het theorie examen doet u online, en als u slaagt voor de praktijkvaardigheden heeft u in slechts 1 dag een bhv diploma.

bhv 1 dagdeel

BHV 1 dagdeel
BHV 1 dagdeel is een herhalingsmoment van 1 dagdeel, bedoeld om de geldigheid van uw bhv diploma te verlengen. De theorie volgt u via e-learning bhv, daarna volgt u nog een praktijkles van 1 dagdeel.

e-learning bhv

E-learning BHV
Op elk moment starten met uw bhv cursus? dat is mogelijk met e-learning bhv via uw pc. Als u gelaagd bent voor het online examen volgt u een praktijkdeel, bijvoorbeeld BHV 1 dag of BHV 1 dagdeel .