Evac Chair

EVAC CHAIR, EVAC+CHAIR, EENVOUDIGE BEDIENING, VEILIG IN GEBRUIK, VEILIG DE TRAP AF, COMPACT AAN DE WAND, WENDBAAR ALS EEN ROLSTOEL, EVACUATIESTOEL

Evac Chair is de originele evacuatie stoel, herkenbaar aan de blauw / gele kleur. Er zijn meer producenten die een Evac Chair hebben ontwikkeld, maar geen enkele heeft de eenvoud en kwaliteit van de echte Evac Chair tot op heden geëvenaard.

BESTEL HIER UW EVAC+CHAIR

EENVOUDIGE BEDIENING
Bediening van de Evac Chair is niet moeilijk, zelfs zonder cursus kunt u ermee aan de slag. Er zijn geen losse onderdelen, u klapt de Evac Chair open, stelt de hoogte goed in, drukt met uw voet het onderstel met wielen naar beneden en de evacuatiestoel is klaar voor gebruik.

VEILIG IN GEBRUIK
U kunt niet van de Evac Chair vallen. De zitting helt achterover, en er zijn riemen om de persoon in de stoel te fixeren. De weerstand van de glijriemen reduceren de snelheid van de Evac Chair. Op eigen kracht houdt u alles eenvoudig onder controle.

LAAG GEWICHT
De Evac Chair weegt weinig en is met 1 hand op te tillen. Hiermee voldoet de stoel ruimschoots aan de eisen van de Arbo-wet mbt maximaal te dragen last.

COMPACT AAN DE WAND
Met de bijgeleverde muurbeugels hangt u de Evac Chair zo aan de muur. Ingeklapt is de evacuatiestoel zo compact dat deze niet hinderlijk uitsteekt. Met de bijgeleverde afdekhoes blijft de Evac Chair schoon en is er sprake van een strak geheel.

WENDBAAR ALS EEN ROLSTOEL
Dat is de Evac Chair als geen ander. Het onderstel met zwenkwielen zorgt ervoor dat u in het horizontale vlak goed kunt manouvreren. Een groot plateau is bij een steektrap niet nodig, er is een minimale hoeveelheid ruimte nodig om de stoel voor de volgende afdaling in positie te brengen. De evacuatiestoel kan niet gebruikt worden op spiltrappen.

VEILIG DE TRAP AF
Ook personen die niet zelfredzaam zijn mogen bij een calamiteit de lift niet gebruiken. Begeleiding is een zware, en dus, onveilige klus. Daarnaast is het zeer oncomfortabel voor de persoon in kwestie. Met een Evac Chair verloopt de afdaling geleidelijk zonder dat de helper veel krachtg hoeft te gebruiken. Iedereen is dus beter af met een Evac Chair!

Meer info? Kijk eens op de website evacchair of neem contact met ons op.