Bhv Instructeur

bhv instructeur

Maak kennis met ons team:

 • Margriet, afgestudeerd aan academie lichamelijke opvoeding te Tilburg en kaderinstructrice EHBO, met vele specialisaties. Cursisten ervaren Margriet als rustig, iemand die het vermogen heeft om zaken helder uit te leggen. Creativiteit in de aanbiedingsvorm van lessen en actieve werkvormen. Leren door te doen, en leren van Margriet, daar wordt iedereen wijzer van!
 • Rick heeft een full-time dienstverband en is de duizendpoot van Bhv-Specialist.nl. Rick is de chauffeur van het mobiele bhv centrum en zorgt ervoor dat alles op tijd gereed is voor de praktijktraining brandbestrijding. Als het mobiele bhv centrum terug komt in Goes gaat Rick aan de slag om alles weer gereed te maken voor de volgende dag. In de tijd die over is pakt Rick de webshop orders in. 
 • Ludo, werkervaring bij defensie en daar opgeleid tot kaderinstructeur EHBO. Als instructeur actief in de buitensport. Discipline, dynamisch en actief... een instructeur met dergelijke eigenschappen is een topper! En dat is Ludo ook. Als telg uit een onderwijsgezin beheerst hij de lesgeefkunst als géén ander. Ludo werkt in de scheepvaart en is onze specialist in de maritieme sector/
 • Ada, planning & sales, druk bezig achter de schermen, want Ada beheert de BHV groepen voor open inschrijvingen. Elk jaar benadert zij op persoonlijke wijze de klanten. Voordat een groep gevuld is zijn er heel wat mailtjes verzonden en telefoontjes gepleegd. Ada verzorgt de certificering en controleert elk certificaat voordat het verzonden wordt. Een gastvrouw in hart en nieren!
 • Adriaan, heeft HBO rechten gestudeerd, en is naast een full time job al jaren actief bij verschillende ambulancediensten. Ook het brandweervak kent Adriaan in al z'n facetten, maar liefst 15 jaar was hij actief als brandweervrijwilliger in Goes. De praktijkervaring van Adriaan wordt door cursisten hoog gewaardeerd, een cijfer 9 als beloning is eerder regel dan uitzondering.
 • Alexander is een combi instructeur, d.w.z. dat hij zowel het EHBO- als brand onderdeel mag verzorgen. Heeft jarenlange ervaring als beroepsbrandweerman in groot stedelijk gebied en als centralist op de 1-1-2 meldkamer. Door die veelzijdigheid heeft Alexander veel kennis van zaken, cursisten waarderen dit enorm!
 • John, jarenlange ervaring in de hulpverleningsbranche. Als ambulancechauffeur en meer dan 20 jaar brandweer ervaring, de laatste jaren als bevelvoerder. Ruim 19 jaar ervaring opgedaan als instructeur in een sport- en recreatiebedrijf. Heeft diploma 'adjunct hoofdbrandmeester preventie'. Gelooft in het nut van bedrijfshulpverlening, maar meer in het voorkomen van calamiteiten. John is verantwoordelijk voor het plannen van de in-company cursussen.
 • Nick, runt de webshop BeterVoorbereid.nl en is verantwoordelijk voor de boekhouding. Alle orders die binnenkomen worden administratief verwerkt en gaan vervolgens naar de inpakafdeling. De verkoop van veiligheidsproducten is de laatste jaren fors gegroeid, het klantenbestand bestaat inmiddels uit ca. 9000 bedrijven en vele duizenden particulieren. Een bezoek aan onze webshop www.betervoorbereid.nl is zeker de moeite waard.
 • Ron, werkt al meer dan 10 jaar full-time bij de ambulancedienst in onze regio en is al meer dan 20 jaar actief bij de brandweer Goes. Heeft in die jaren vele diploma's gehaald, en een schat aan uitrukervaring opgedaan. Ron is enthousiast en vol humor. De cursist waardeert de lessen van Ron enorm, en dat is niet verwonderlijk. Karren vol met lesmateriaal gebruikt hij ter ondersteuning van de lessen. Zowel letterlijk als figuurlijk trekt Ron alles uit de kast om de cursus tot een succes te maken.
 • Peter, enthousiaste en energieke combi instructeur. Of het nu gaat om brand onderdelen, 1e hulp BHV of EHBO Oranje Kruis? Peter is op alle fronten inzetbaar! Kenmerkend is zijn lesgeefstijl, hij betrekt op dynamische wijze de cursisten bij de leerstof en daagt uit om de zaken praktisch op te lossen. Hij doet dit met gezonde dosis humor, er wordt heel wat afgelachen in de groepen van Peter.
 • Dorinda, kaderinstrcutrice EHBO en brandweerinstructeur. Regelmatig vreemde blikken van cursisten, een brandweervrouw voor de klas? Met name in beroepssectoren waar veel vrouwen werkzaam zijn wordt haar aanwezigheid enorm gewaardeerd. Dorinda is actief als vrijwillig brandweervrouw. haar grote liefde is de jeugdbrandweer. Dorinda denkt praktisch en is creatief in het bedenken van oplossingen.